Ga met je vrienden op pad

en ontdek gave, uitdagende routes

Fatmax & Slag in de Schaduw

  • hele jaar
  • t/m 40 personen

€53,00 p.p.

09:40 - 09:50 uur

Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen.

Optioneel uit te breiden met ontvangst koffie, thee en gebak a 5,70 p.p.


09:50 - 12:20 uur
Na ontvangst krijgt u deskundige uitleg van een van onze medewerkers en gaat u op pad met de Fatmax. Deze elektrische ‘kickbike’ met enorme banden; een snelheid van 25 km/h en actieradius van ca. 30 km is uitermate geschikt voor een gave (deels offroad) tocht door de prachtige Peelomgeving van Meijel e.o.

Uiteraard hebben we een gave, uitdagende route voor jullie uitgestippeld. Aan de hand van een roadmap, ga je met je vrienden op pad en wordt onderweg je rijvaardigheid meermaals op de proef gesteld!

12:20 - 13:50 uur
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.


13:50-16:20 uur
Nadat jullie op pad zijn geweest met de FatMax ontvangt de groep een pukkel (rugzak) en legerfietsen waar het avontuur start. In de pukkel vind je naast het opdrachtenboek een aantal attributen die je allemaal nodig zijn om de missies te voltooien. In het opdrachtenboek staat alles uitgelegd; hoe je te werk gaat, waar je naar toe moet en wat de missies zijn.


Met “Slag in de schaduw” nemen we je mee terug naar de dagen dat Private David McKellar en het ‘2nd Battalion the Gordon Highlanders’ in de omgeving van Meijel verbleven. Als je de missies (= opdrachten) goed uitvoert kom jij achter belangrijke informatie over wat er zich in die dagen allemaal afspeelde in en rondom Meijel. Zo houden we de nagedachtenis in stand aan hetgeen zich in WOII in en rondom Meijel heeft afgespeeld.

Voor groepen van 21 t/m 40 personen (wisselarrangementen)

Bij groepen vanaf 21 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangement. Na ontvangst wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de FatMax, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag optioneel samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, BBQ of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.


Maatwerk voor groepen groter dan 40 personen mogelijk


Kosten:
Prijs v.a. 16 jaar inclusief volle accu en verzekering: € 53,00 p.p. (incl btw)

Voorwaarden:
Minimale leeftijd voor het rijden op een FatMax is 16 jaar
Borg a 50,- per voertuig met een maximum van 250,- per boeking.
Slag in de Schaduw is niet geschikt voor kinderen onder de 8 en mindervalide.
Huurvoorwaarden zijn van toepassing op de FatMax tocht.

arrangement-main-image
arrangement-extra-image
arrangement-extra-image
arrangement-extra-image