Ga met je vrienden op pad

en ontdek gave, uitdagende routes

Fatmax & Legerjeep arrangement

  • hele jaar
  • t/m 30 personen

€ 83,40 p.p.

09:50-10:00
Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen. Voor vertrek wordt er uiteraard deskundig uitleg gegeven over het rijden op een Fatmax en leert u kort iets over de geschiedenis en techniek van deze elektrische kickbike.

Optioneel uit te breiden met ontvangst koffie, thee en gebak a 6,00 p.p.

10:00-12:30
Na ontvangst en uitleg van een van onze medewerkers gaat u op pad met de Fatmax. Deze elektrische ‘kickbike’ met enorme banden; een snelheid van 25 km/h en actieradius van ca. 30 km is uitermate geschikt voor een gave (deels offroad) tocht door de prachtige Peelomgeving van Meijel e.o.

Uiteraard hebben we een gave, uitdagende route voor jullie uitgestippeld. Aan de hand van een roadmap, ga je met je vrienden op pad en wordt onderweg je rijvaardigheid meermaals op de proef gesteld!

12:30-13:40
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

13:40-16:40
Na een heerlijke lunch (optioneel) bij De Heere van Meijel maken we ons op voor een toertocht in een echte legerjeep. Voel, beleef, ervaar en proef de indrukwekkende historie van Meijel ‘Kruispunt in de Peel’ in de oorlogstijd; en dat middels een unieke toertocht in een echte legerjeep uit de jaren 50. Aan de hand van het op waarheid gebaseerd verhaal uit het dagboek van ‘Truus Trines’ nemen we je mee op een spannende ontdekkingsreis naar de Tweede Wereldoorlog en de meest bijzondere plekjes van het Peelgebied. Een activiteit voor iedereen toegankelijk, leerzaam, actief en gezellig met elkaar! (Duur ± 3 uur)

Voor groepen van 16 t/m 30 personen (wisselarrangementen)
Bij groepen vanaf 16 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangement. Na ontvangst wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de Fatmax, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag optioneel samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.

Maatwerk voor groepen groter dan 30 personen mogelijk

• Minimale leeftijd voor het besturen van een Legerjeep is 24 jaar: Rijbewijs B
• Minimale leeftijd voor het rijden op een Fatmax is 16 jaar.
• Borg a 100,- per voertuig met een maximum van 500,-
• Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten

Prijs v.a. 16 jaar inclusief benzine, volle accu en verzekering: € 83,40 p.p. (incl btw)

arrangement-main-image