Ga met je vrienden op pad

en ontdek gave, uitdagende routes

FatMax tocht en sloepvaren

  • april t/m oktober
  • 20

€ 52,90 p.p.

Zie, beleef en proef het beste van twee werelden in één gemeente! ’s ochtends toer je met een FatMax door de Peel, daarna een heerlijke lunch en vervolgens lekker genieten op de Limburgse Maas vanuit Kessel.


09:50-10:00
Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen. Voor vertrek wordt er uiteraard deskundig uitleg gegeven over het rijden op een Fatmax en leert u kort iets over de geschiedenis en techniek van deze elektrische kickbike.

Optioneel uit te breiden met ontvangst koffie, thee en gebak a 5,50 p.p.

10:00-12:30
Na ontvangst en uitleg van een van onze medewerkers gaat u op pad met de Fatmax. Deze elektrische ‘kickbike’ met enorme banden; een snelheid van 25 km/h en actieradius van ca. 30 km is uitermate geschikt voor een gave (deels offroad) tocht door de prachtige Peelomgeving van Meijel e.o.

Uiteraard hebben we een gave, uitdagende route voor jullie uitgestippeld. Aan de hand van een roadmap, ga je met je vrienden op pad en wordt onderweg je rijvaardigheid meermaals op de proef gesteld!

12:30-14:00
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:00 tot 14:30

Op eigen gelegenheid in 18 minuten naar romantisch Maasdorp Kessel.

14:30 tot 16:30
Twee uur sloepvaren bij Sloepverhuur Limburg voor een heerlijke vaartocht met een stille, duurzame sloep over de Limburgse Maas tussen Venlo en Roermond. Maak er met je gezin, vrienden of collega’s een heerlijke dag van!


Kosten:

  • Prijs v.a. 16 jaar inclusief volle accu, verzekering en kano tocht: vanaf € 52,90 p.p. (incl btw)
  • De huur van een sloep is €110,00 per sloep. Een sloep is geschikt voor maximaal 6 personen. Bovenstaande prijs is gecalculeerd op een sloep met 6 personen. Op basis van gevraagde aantallen, kunnen wij u de exacte prijs voor dit onderdeel afgeven.

Voorwaarden:

  • Minimale leeftijd voor het besturen van een Fatmax is 16 jaar.
  • Borg a 50,- per voertuig met een maximum van 250,- per boeking.
  • Borg a 150 ,- per sloep.
  • Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten

arrangement-main-image