Ga met je vrienden op pad

en ontdek gave, uitdagende routes

FatMax en suppen

  • hele jaar
  • 1 t/m 20

€ 57,00 p.p.

09:50-10:00
Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen. Voor vertrek wordt er uiteraard deskundig uitleg gegeven over het rijden op een Fatmax en leert u kort iets over de geschiedenis en techniek van deze elektrische kickbike.

Optioneel uit te breiden met ontvangst koffie, thee en gebak a 5,50 p.p.

10:00-12:30
Na ontvangst en uitleg van een van onze medewerkers gaat u op pad met de Fatmax. Deze elektrische ‘kickbike’ met enorme banden; een snelheid van 25 km/h en actieradius van ca. 30 km is uitermate geschikt voor een gave (deels offroad) tocht door de prachtige Peelomgeving van Meijel e.o.

Uiteraard hebben we een gave, uitdagende route voor jullie uitgestippeld. Aan de hand van een roadmap, ga je met je vrienden op pad en wordt onderweg je rijvaardigheid meermaals op de proef gesteld!

12:30-14:00
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:00 tot ±16:45

Het tweede deel van de dag vertrekt u op eigen vervoer naar What'Sup Outdoor (Heldensedijk 35) dat 3km verderop is gelegen en maakt u zich op voor een sportieve activiteit, namelijk suppen! Ervaar een ± 2,5 uur durende Suptocht over het kanaal van Deurne. Sup onder meerdere bruggetjes door en geniet van de ongerepte natuur van Peel en Maas. Onderweg kunt u midden in het bos pauzeren en genieten van een meegeleverd koud drankje.

Maatwerk voor groepen groter dan 20 personen mogelijk

- Minimale leeftijd voor het besturen van een Fatmax is 16 jaar.
- Borg a 50,- per voertuig met een maximum van 250,-
- Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten


Prijs v.a. 16 jaar inclusief volle accu, verzekering en sup tocht: € 57,00 p.p. (incl btw)

arrangement-main-image