Ga met je vrienden op pad

en ontdek gave, uitdagende routes

Fatmax en Kano arrangement

  • hele jaar
  • t/m 30 personen

€ 52,00 p.p.

09:50-10:00
Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen. Voor vertrek wordt er uiteraard deskundig uitleg gegeven over het rijden op een Fatmax en leert u kort iets over de geschiedenis en techniek van deze elektrische kickbike.

Optioneel uit te breiden met ontvangst koffie, thee en gebak a 5,70 p.p.

10:00-12:30
Na ontvangst en uitleg van een van onze medewerkers gaat u op pad met de Fatmax. Deze elektrische ‘kickbike’ met enorme banden; een snelheid van 25 km/h en actieradius van ca. 30 km is uitermate geschikt voor een gave (deels offroad) tocht door de prachtige Peelomgeving van Meijel e.o.

Uiteraard hebben we een gave, uitdagende route voor jullie uitgestippeld. Aan de hand van een roadmap, ga je met je vrienden op pad en wordt onderweg je rijvaardigheid meermaals op de proef gesteld!

12:30-14:15
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:15 tot ±17:15

Het tweede deel van de dag vertrekt u op eigen vervoer naar Peelpaviljoen 'Onze Stek' aan de visvijver (Katsberg 26) dat 3 km verderop is gelegen en maakt u zich op voor een sportieve activiteit, namelijk kanovaren! De ± 2,5 uur durende kanotocht leidt u over het prachtige kanaal van Deurne en Helenavaart. Aansluitend kunt u bij Peelpaviljoen 'Onze Stek' optioneel nog genieten van een drankje op het prachtige terras aan het water (niet inbegrepen).


Voor groepen van 16 t/m 30 personen (wisselarrangementen)
Bij groepen vanaf 16 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangement. Na ontvangst wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de E-Chopper, terwijl de andere groep begint met kanovaren. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag optioneel samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, BBQ of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.

Maatwerk voor groepen groter dan 30 personen mogelijk

- Minimale leeftijd voor het besturen van een Fatmax is 16 jaar.
- 1 persoon per Fatmax, 2 personen per kano (Op verzoek kunnen we ook een offerte maken op basis van 3 personen per kano)
- Borg a 50,- per voertuig met een maximum van 250,-
- Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten


Prijs v.a. 16 jaar inclusief volle accu, verzekering en kano tocht: € 52,00 p.p. (incl btw)


arrangement-main-image