Ga met je vrienden op pad

en ontdek gave, uitdagende routes

FatMax en High Bier Bottle Share arrangement

  • maart t/m november
  • t/m 20 personen

€ 57,00 p.p.

14:20-14:30
Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen. Voor vertrek wordt er uiteraard deskundig uitleg gegeven over het rijden op een FatMax.

Optioneel uit te breiden met ontvangst koffie, thee en gebak a 4,90 p.p.

14:30-17:00
Na ontvangst krijgt u deskundige uitleg van een van onze medewerkers en gaat u op pad met de FatMax. Deze elektrische ‘kickbike’ met enorme banden; een snelheid van 28 km/h en actieradius van ca. 40 km is uitermate geschikt voor een gave (deels offroad) tocht door de prachtige Peelomgeving van Meijel e.o.

17:00-18:00 uur
Met gepaste trots presenteert De Heere van Meijel de High Bier Bottle Share; de mannelijke en stoere tegenhanger van de High Tea. Breng samen met je vrienden een middag of vroege avond door in de kroeg, proef onze speciaal bieren en geniet van enkele heerlijke hapjes.

De High Bier Bottle Share bestaat uit:
Speciaal bier proeven: Gaat een gewoon glaasje bier wel eens vervelen? Proef dan eens één van de speciaal bieren die bij De Heere van Meijel te krijgen zijn. Tijdens dit dagdeel proeft u een selectie van 6 bieren met drie bijpassende hapjes. De samenstelling van het biermenu zal per seizoen wisselen.
Voor de bob verzorgen wij een paar verrassende frisdranken of AV-biertjes

Het is ook mogelijk om af te sluiten met een verkleinde Mini High Bier Bottle Share. Hierbij serveren we 4 speciale bieren en 2 bijpassende hapjes. De kosten van dit arrangement bedragen dan 47,50 euro p.p. De verkorte high bier duurt ongeveer 1 uur.

- Minimale leeftijd voor het besturen van een Fatmax is 16 jaar: Bromfietscertificaat en/of Rijbewijs B
- Borg a 50,- per voertuig met een maximum van 250,-
- Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten

Prijs v.a. 18 jaar inclusief volle accu, verzekering en high bier arrangement: € 57,00 p.p. (incl btw)

arrangement-main-image
arrangement-extra-image
arrangement-extra-image