Ga met je vrienden op pad

en ontdek gave, uitdagende routes

Fatmax en Golf arrangement

  • hele jaar
  • t/m 30 personen

€ 59,50 p.p.

09:50-10:00
Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen. Voor vertrek wordt er uiteraard deskundig uitleg gegeven over het rijden op een Fatmax en leert u kort iets over de geschiedenis en techniek van deze elektrische kickbike.

Optioneel uit te breiden met ontvangst koffie, thee en gebak a 5,70 p.p.

10:00-12:30
Na ontvangst en uitleg van een van onze medewerkers gaat u op pad met de Fatmax. Deze elektrische ‘kickbike’ met enorme banden; een snelheid van 25 km/h en actieradius van ca. 30 km is uitermate geschikt voor een gave (deels offroad) tocht door de prachtige Peelomgeving van Meijel e.o.

Uiteraard hebben we een gave, uitdagende route voor jullie uitgestippeld. Aan de hand van een roadmap, ga je met je vrienden op pad en wordt onderweg je rijvaardigheid meermaals op de proef gesteld!

12:30-14:20
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:20 tot 17:00
Het tweede deel van de dag vertrekt u op eigen vervoer naar het Kapèlkeshof dat 6,3 km verderop is gelegen in
Grashoek. Na een korte golfclinic mag u ook daadwerkelijk de golfbaan op. U gaat over 18 holes uitmaken wie de Tiger Woods is van uw gezelschap. Het golfspel wordt in teamverband gespeeld, de hole is het eindpunt en het team met het minst aantal slagen in de winnaar! (duur ± 2,5 uur)

Voor groepen van 16 t/m 30 personen (wisselarrangementen)

Bij groepen vanaf 16 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangementen. Na ontvangst wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de E-Chopper, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.

Maatwerk voor groepen groter dan 30 personen mogelijk

Prijs v.a. 16 jaar inclusief volle accu, verzekering golf arrangement: € 59,50 p.p. (incl btw)

arrangement-main-image