Ga met je vrienden op pad

en ontdek gave, uitdagende routes

FatMax en Escape Room arrangement

  • maart t/m november
  • vanaf 4 personen

€ 54,50 p.p.

09:50-10:00
Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen. Voor vertrek wordt er uiteraard deskundig uitleg gegeven over het rijden op een Fatmax en leert u kort iets over de geschiedenis en techniek van deze elektrische kickbike.

(Optioneel uit te breiden met ontvangst koffie, thee en gebak a 4,90 p.p.)

10:00-12:30
Na ontvangst krijgt u deskundige uitleg van een van onze medewerkers en gaat u op pad met de Fatmax. Deze elektrische ‘kickbike’ met enorme banden; een snelheid van 25 km/h en actieradius van ca. 30 km is uitermate geschikt voor een gave (deels offroad) tocht door de prachtige Peelomgeving van Meijel e.o.

Uiteraard hebben we een gave, uitdagende route voor jullie uitgestippeld. Aan de hand van een roadmap, ga je met je vrienden op pad en wordt onderweg je rijvaardigheid meermaals op de proef gesteld!

12:30-14:00
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

12:30-14:00

Het tweede deel van de dag vertrekt u op eigen vervoer naar Groepsuitje Limburg in Ospel dat 10 km verderop is gelegen en maakt u zich op voor een uitdagende activiteit, namelijk een escaperoom! Durven jullie de uitdaging aan? Je hebt 60 minuten en ontsnappen is de uitdaging bij Escape Room Limburg! Kies zelf je thema, verplaats je in de rol van een detective, laat je onderdompelen in de mythes van het oude Egypte, beleef een Night at the Museum, ontdek het Wilde Westen of breng een uniek bezoekje aan de chocoladefabriek!

*Een gezelschap met kinderen? Geen probleem, wij kunnen de kamers aanpassen zodat ze zowel voor de ouders als voor de kinderen een leuke uitdaging zijn.

*minimaal vanaf 4 personen

*tijdig reserveren i.v.m. beschikbaarheid


Maatwerk voor groepen groter dan 20 personen mogelijk.


Prijs inclusief volle en verzekering: € 54,50 p.p. (incl btw)


- Minimale leeftijd voor het rijden van een FatMax is 16 jaar
- 1 persoon per FatMax  
- Escape room minimaal vanaf 4 personen
- Borg a 50,- per FatMax met een maximum van 250,- per boeking.
- Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten

arrangement-main-image